02 988 50 05

Колани и тиранти 


Разнообразие от колани и тиранти ви предлага тази категория на онлайн магазин Грамадан+. Коланът е задължителен елемент от облеклото на стилния мъж. Той се носи не само от мъжете в по-зряла възраст, но и от младежите, понякога дори просто за да бъде акцент в облеклото. Ако фигурата ви е по-едра и се затруднявате в намирането на колан, съответстващ на обиколката на талията ви, тук ще намерите каквото ви е нужно.

Модерен дизайн – гарантиран комфорт

Коланите и тирантите имат задачата да запазят стилната визия, като придържат панталона на мястото му. Коланът отдавна не е просто практично приспособление, а аксесоар, казващ много за своя притежател. Някои от нашите едри клиенти ще се спрат на коланите от естествена кожа в каталога ни. Те имат луксозно излъчване и са най-доброто допълнение към елегантния и ежедневен тоалет.

За практичните господа със спортен стил на обличане сме подготвили цяла серия колани от оплетен текстил на марката Duke от сериите: Edward, Frank и Dani. Предлагаме ги в най-различни цветове, които можете да комбинирате с обувките или с друг стилен аксесоар. Дължината им е извънредно голяма – от 136 до 176 см, така че не се притеснявайте – ще ви бъдат по мярка.

Модерната визия на нашите колани е гаранция за високото ви самочувствие. Целта ни е чрез модерните аксесоари да покажем на хората с по-едра фигура, че също могат, и е дори задължително да бъдат в крак с модните тенденции. Изделията от естествена кожа в каталога ни са дело на български производители. Тяхната здравина и луксозно излъчване ще ви позволи да покажете класа.

Все още не е изчезнала напълно тенденцията да се носят тиранти вместо колан. Някои мъже ги намират особено практични и удобни, докато други ги носят, защото се вписват идеално в нестандартния им стил на обличане. Тирантите ни са отново марков продукт на престижния бранд Maxfort - Италия. Предлагаме ги в универсален за едрия мъж размер. Дължината им е регулируема посредством метален механизъм - клипс.

×

Филтри

Цена (лв)
Размер
Дължина
Ширина на колан
Дължина на колан
Производители

Подобни артикули

Нови продукти

Разпродажба

Жилетка Биаджи
68.00 лв
85.00 лв
Пуловер бяла яка
52.00 лв
65.00 лв
Пуловер Kitaro *
60.00 лв
75.00 лв
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!