02 988 50 05

Пуловери и жилетки  


Пуловери, жилетки и мъжки блузи с дълъг ръкав големи размери ще откриете в този раздел на нашия онлайн магазин. Грамадан + е добре позната търговска марка с няколко физически магазина в столицата. Нашата задача е да се погрижим за стилната визия на хората с по-едра фигура от цялата страна, затова създадохме и своя онлайн версия, от която можете да пазарувате лесно, удобно и изгодно.

Какво да очаквате?

Очакванията ви, независимо колко са високи ще бъдат напълно оправдани, защото дрехите от този раздел са представени в нужното разнообразие. По този начин всеки мъж, независимо кой е любимият му стил на обличане ще намери подходящото решение. Колекцията ни от мъжки блузи големи размери ще ви подготви за студената зима. Преди да дойде време за пуловерите, блузите са тези, на които разчитаме.

Блузите ни за мъже с по-едро телосложение са представени в разнообразни разцветки, кройки и материи. Памукът присъства при почти всяко изделие, като при някои модели той е самостоятелен компонент на материята, а у други е комбиниран със синтетика – полиамид, еластан и др. По този начин блузата става по-разтеглива и удобна, а освен това не се деформира и свива след пране.

Когато температурите спаднат драстично, ще ви се наложи да прегледате и селекцията ни от мъжки пуловери големи размери. Отново няма да останете разочаровани, защото топлите дрехи са с актуална визия и отлично качество на материя и изработка. Съвършенството на машинната оплетка ще откриете в пуловерите на Pierre Cardin, а заедно с него и модерната линия в момента.

Пуловерите, както и меките вълнени и кашмирени мъжки жилетки големи номера са с разнообразен стил, така че и по-възрастните господа, и по-младите ни клиенти да намерят вариант, отговарящ на стила им на обличане. Стиловете са най-различни – от по-строги до семпли и дори лежерни. Могат да се комбинират с дънки, както и с класически елегантен панталон.

Изделия на популярни марки в номера, който носите

Колекцията ни от пуловери и мъжки блузи голям размер е преди всичко маркова стока, каквато трудно ще намерите в модните бутици и фирмените магазини на големите брандове в реалността. Вероятно не знаете, че утвърдените производители с популярно лого създават облекло и за хората с нестандартна физика, но това е факт.

Като един от водещите магазини за макси дрехи, ние разработихме през годините ефективна дистрибуторска мрежа, която ни позволява да се снабдяваме с последните колекции на водещите марки в нестандартни номерации. Дрехите ни са с актуален дизайн, с оригинален произход и безупречно качество. Качеството е важно, когато се касае за плетиво – една от най-претенциозните материи.

Марковата стока по начало е по-скъпа от тази на неизвестните производители, но доверявайки ни се, няма похарчите повече от необходимото. Цените ни са много разумни, а почти целогодишно имаме и страхотни намаления и разпродажби. Нашите промоции ви позволяват да направите страхотна сделка, и то без да напускате уюта на собствения си дом.

Онлайн магазинът ни ви позволява да обновите целия си гардероб без никакви усилия и големи финансови инвестиции. Няма значение в коя част на страната ни се намирате. Каталогът ни е достъпен по всяко време и навсякъде, както и стоките в него. Доставяме бързо поръчаните стоки, като дейността ни покрива цялата страна – от големите градове до най-малките и отдалечени села.

×

Филтри

Цена (лв)
Размер дрехи
Дължина на ръкав
Дължина на дрехата
Гръдна обиколка
Коремна обиколка
Производители

Подобни артикули

Нови продукти

Разпродажба

Манто Selection памук
62.50 лв
125.00 лв
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!