02 988 50 05

Други Всичко, което няма да откриете в конкретна категория на онлайн магазин Грамадан +, е поместено в раздел „Други”. Разделът е разклонение на дамската ни колекция, в което са включени облекла и части на облеклото, имащи не по-малко значение за добрата визия и настроение на по-пищните ни клиентки. Тук качеството и модерният дизайн отново са ключови характеристики на артикулите.

Какво съдържа разделът?

Страницата съдържа разнообразие от допълнения към дамското облекло, както и дрехи със специално предназначение. Сред тях са банските костюми и бельото, които дамите с по-пищна фигура намират толкова трудно в магазините в реалния свят. В колекцията ни са представени страхотни бански рокли, предназначени да ви осигурят комфорт и самочувствие на плажа.

Разнообразие от ластични колани тип бикини и корсети също са поместени в този сектор, откъдето е по-лесно да ги намерите. Те имат изискана и дори секси визия, но по-важно е, че ще ви помогнат да изваете мечтаната фигура. Вталяват изящно силуета, така че новата рокля да ви стои много по-добре, подчертавайки типично женствените извивки.

Чорапогащите са изключително важно допълнение към тоалета. Те дават известна топлина, но преди всичко придават съвършенство на бедрата. Нито ежедневният, нито официалният тоалет са завършени без чорапогащника. Голият крак е уместно да се показва предимно през лятото, и то в неформална обстановка.

Нощниците, включени в раздела са представени и в категория бельо, но намираме за напълно удачно да присъстват и в това разклонение на дамската ни колекция. Ще намерите подходяща нощница и за зимата, и за лятото, но по-важно – тя ще подхожда на по-едрото ви телосложение.

Бикини и сутиени също се срещат в раздел „Други”, макар да са отново удостоени със собствена категория – тази включваща макси бельото. Знаем колко е трудно за дамите с пищен бюст да намерят качествен сутиен, който същевременно да е модерен и да изглежда прекрасно. Моделите на водещата марка Triumph са най-доброто, което една жена може да очаква. Ще ги намерите в нестандартно големи размери – от 95C до 100D.

×

Филтри

Цена (лв)
Размер дрехи
Размер бельо
Дължина на ръкав
Дълбочина
Дължина на дрехата
Подгръдна обиколка и размер бюст
Талия
Ханш
Гръдна обиколка
Производители

Нови продукти

Разпродажба

Манто Selection памук
62.50 лв
125.00 лв
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!