02 988 50 05

Вратовръзки и папионки 


Вратовръзката е визитката на елегантния мъж. За някои от мъжете тя е задължителен и не особено любим аксесоар, но за други е важен елемент, който избират със старание и максимално внимание. Колекцията ни от вратовръзки и папионки е запазена територия за деловите мъже и господата, които знаят как и умеят да се представят на висота на специални събития.

Какво предлагаме?

И двата вида аксесоари – вратовръзки и папионки са издържани в стила на актуалните модни тенденции. Незапознатите с този важен елемент от облеклото ще се изненадат като разберат, че в този дял на облеклото също има модни течения, променящи се постоянно. Мъжете, които се чувстват голи без вратовръзка или архаичната папионка ще бъдат щастливи от факта, че изделията ни са не само красиви, но и модерни.

Продуктите от този раздел са предимно внос, дело на утвърдени европейски производители. За елегантния им и стилен облик значително допринасят материалите, използвани за тяхната изработка. Коприната е основната материя, от която се правят и двата вида аксесоари. С нежното си гланцирано присъствие, копринените нишки придават стил и достолепност на елегантния мъж.

Вратовръзките ни са в голямата си част дело на марката Anja Koelln – Германия. Декорирани са с най-актуалните в момента фигури и щампи, а цветовете им си подхождат с всеки бизнес и официален костюм. Имаме ги в тъмно зелено, черно, синьо и червено. Не липсват и по-дръзки нюанси като розово, оранжево и жълто при моделите от серията Pure на марката Hennes Германия.

Папионките ни са не по-малко атрактивни с своите доста закачливи десени. Можем да ви предложим модел в червено, декориран с рисунки на спортни коли, а също и папионка осеяна с бели точки. Двата модела са за мъжете, които обичат да провокират с екстравагантната си визия. За строго официални събития имаме достатъчно дюс модели в зелено, розово, синьо и бордо, както и в класическото черно.

Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!