02 988 50 05

Мъжки бански 


Наред с бельото, от нашия онлайн магазин можете да си изберете и подходящи мъжки бански големи размери. Банските костюми за мъже се състоят от една единствена част, което поставя господата с едро телосложение в привилегирована позиция спрямо дамите. Въпреки това, размер, отговарящ на нестандартната мъжка фигура, е не винаги лесно да се намери.

В нашите физически магазини, и в онлайн каталога ни, банският костюм е добре застъпен. Изработен от леки, здрави, еластични и бързосъхнещи материи, той има също предимството да бъде в крак с актуалните модни тенденции в момента. Нашата мисия е да ви облечем от глава до пети, и с тази категория доказваме на практика, че следваме стриктно това свое решение.

Разнообразие от стилове и десени

Не само при дамските, но и при мъжките бански съществува стилово разнообразие, включително що се касае до тези с големи размери. Модата при банския се мени непрекъснато, което кара по-младата ни аудитория да потърси дизайн, актуален на модните тенденции в момента. В каталога ни ще забележите най-модните стилове, десени и разцветки.

Ако сте от мъжете, които не робуват на модния диктат, със сигурност ще бъдете доволни да откриете бански с класическа кройка. Моделите тип слип се носят все по-рядко от младата ни клиентела, но за господата с по-голям житейски опит, те са най-удобната дреха за плажа. Слиповете откриват тялото и ви позволяват да се сдобиете с равномерен слънчев загар. Те са и по-удобния за плуване вариант.

Освен банските слип, ние ви предлагаме и богат избор от изделия в модерния днес стил „шорти”. Този дизайн е изключително добър за мъжете с по-едро телосложение. Моделите са с различна широчина и дължина на крачолите, както и със и без джобове. Общото при всеки модел е наличието на бандаж, осигуряващ плътно прилепване към тялото, както и връзки за регулиране широчината на талията.

Разполагаме с изключително разнообразие от десени и цветове. Можем да ви предложим както семпли, едноцветни модели, така и пъстри и ярки мъжки бански в най-актуалните в момента цветови комбинации и шарки – флорални мотиви, райе, геометрични фигури и т.н. Изборът е толкова голям, че съществува риск да ви затрудним в решението.

При подбора сме заложили на едни от най-престижните марки. В колекцията ни присъстват брандове като: Duke-Clyde, Kangol Cohen, Espionage и Ralph Lauren, както и водещи български марки, за онези от вас, които винаги избират българското. Изгодните ни цени и удобния начин на предлагане на банския мъжки костюм е още една причина да се доверите на специализирания ни онлайн магазин.

Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!