02 988 50 05

Костюми 


На мъжете с по-едра фигура предлагаме невероятен избор от стилни маркови мъжки костюми големи размери. Грамадан + чрез своите физически обекти и онлайн магазин се грижи за визията на изисканите господа от цялата страна. Каталогът ни предлага качествено вечерно и бизнес облекло на невероятно изгодни цени.

Асортимент, покриващ всяко потребителско изискване

Костюмите ни, предназначени за мъжете с макси телосложение включват класически вечерни вариации, както и строги бизнес ансамбли с актуална кройка и цвят. В случай че ви предстои специален повод, на който трябва да бъдете облечени официално, това е разделът, който трябва да посетите.

Всеки костюм е представен в примерна версия, включваща подходяща риза и удачен аксесоар – вратовръзка и папионка. Смокинг визията задължително включва папионка. Тя е стандарт при вечерното облекло, с каквото е нужно да разполагате, когато присъствате на специално събитие, било то лично, културно, социално или свързано с вашата работа.

Костюмите, комбинирани с вратовръзка са подходящи за хората от бизнес и представителните среди. Удачно решение са както за важни бизнес срещи и вечери, така и за работа, стига професията ви да е достатъчно престижна, за да ви задължава да се придържате към по-строгия дрескод.

Колекцията ни от мъжки макси костюми предлага изделия от новите колекции на водещи европейски и български марки. Прецизният подбор на производители, ви гарантира не само качество, здравина и модерен дизайн на артикулите, но и удобство по време на тяхното носене. Добре известно е, че костюмът на утвърдена модна къща е скроен така, че да осигурява комфорт и лекота на движенията.

Марките, на които сме заложили са добре познати на европейските пазари, но не липсват и производители, които тепърва ще се налагат на родния пазар. Сред популярните брандове ще срещнете имената на: Daniel Hechter, Sartoria, Pal Zileri, Push &Pull, Dei Filzi, Carl Gross, Big Twins, Tom Rusborg, Weis, Bugatti и много други. Под марката „Грамадан+” ще откриете страхотни ансамбли, произведени по поръчка за изисканите ни клиенти.

Качествени и стилни материи

Ако трябва да се определят показателите, отличаващи качествения костюм от всички останали, то факторите са два – кройка и материя. За да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти, ние заложихме на производители, доказали своя стремеж да предложат най-доброто по отношение на платовете.

В колекцията ни се срещат по-плътни тъкани, от които са изработени костюмите за по-хладните сезони, а също и леки и ефирни за сезон пролет-лято. Памукът, вълната, коприната и полиестерът, в комбинация и поотделно, са застъпени широко в този раздел на нашия онлайн магазин. Това са платове, допринасящи за подчертаване на линията и кройката. Те същевременно са и лесни за почистване и поддържане.

Цветовете на официалните ни костюми големи размери се движат в официалната тоналност – черно, тъмно синьо, сиво и меланж. Тези разцветки се съчетават най-добре със строгия тип ризи, с елегантните вратовръзки и стилните мъжки обувки. По отношение на кройките, предлагаме най-актуалните в момента линии – удължен ревер, непрехлупващо се закопчаване и леко втален силует.

Артикулите се предлагат в изключително широк диапазон от номерации. Ако не сте сигурни кой е подходящият за вас номер, имате възможност да определите размера с помощта на таблицата, която сме предоставили към всеки артикул. Имате право на замяна, в случай че избраният от вас модел не ви е по мярка.

Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!