02 988 50 05

Колани и тиранти 


Разнообразие от колани и тиранти ви предлага тази категория на онлайн магазин Грамадан+. Коланът е задължителен елемент от облеклото на стилния мъж. Той се носи не само от мъжете в по-зряла възраст, но и от младежите, понякога дори просто за да бъде акцент в облеклото. Ако фигурата ви е по-едра и се затруднявате в намирането на колан, съответстващ на обиколката на талията ви, тук ще намерите каквото ви е нужно.

Модерен дизайн – гарантиран комфорт

Коланите и тирантите имат задачата да запазят стилната визия, като придържат панталона на мястото му. Коланът отдавна не е просто практично приспособление, а аксесоар, казващ много за своя притежател. Някои от нашите едри клиенти ще се спрат на коланите от естествена кожа в каталога ни. Те имат луксозно излъчване и са най-доброто допълнение към елегантния и ежедневен тоалет.

За практичните господа със спортен стил на обличане сме подготвили цяла серия колани от оплетен текстил на марката Duke от сериите: Edward, Frank и Dani. Предлагаме ги в най-различни цветове, които можете да комбинирате с обувките или с друг стилен аксесоар. Дължината им е извънредно голяма – от 136 до 176 см, така че не се притеснявайте – ще ви бъдат по мярка.

Модерната визия на нашите колани е гаранция за високото ви самочувствие. Целта ни е чрез модерните аксесоари да покажем на хората с по-едра фигура, че също могат, и е дори задължително да бъдат в крак с модните тенденции. Изделията от естествена кожа в каталога ни са дело на български производители. Тяхната здравина и луксозно излъчване ще ви позволи да покажете класа.

Все още не е изчезнала напълно тенденцията да се носят тиранти вместо колан. Някои мъже ги намират особено практични и удобни, докато други ги носят, защото се вписват идеално в нестандартния им стил на обличане. Тирантите ни са отново марков продукт на престижния бранд Maxfort - Италия. Предлагаме ги в универсален за едрия мъж размер. Дължината им е регулируема посредством метален механизъм - клипс.

Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!